ginop_6_1_5_17_2018_00174_c_fekvo_nyomdai

PROJEKT ALAPADATAI:

Kedvezményezett neve: BIS Hungary Kft.

Projekt azonosító száma: 6.1.5-17-2018-00174

Projekt címe: Munkahelyi képzések támogatása a BIS Hungary Kft-nél

Megítélt támogatás: 46 974 090 Ft

Támogatási intenzitás: 100%

A BIS Hungary Kft. 2018-ban, vissza nem térítendő támogatást nyert Munkahelyi képzések támogatása a BIS Hungary Kft-nél című projektjének megvalósítására. A vállalat Magyarország legnagyobb, összetett ipari szolgáltatásokat nyújtó ipari és gépészeti vállalata. A vállalat főtevékenysége 4329’08 Egyéb épületgépészeti szerelés, főbb referenciái megtalálhatók a vegyiparban, az erőművi szektorban, az olaj- és gáziparban, a gyógyszeriparban, az élelmiszeriparban, az autóiparban, valamint vas- és acélművekben egyaránt.

A társaság teljeskörű iparági szolgáltatásokat nyújt, egy kézben tartva a nagyipari létesítmények, gyárak, üzemek szerelését, karbantartását a szakipari munkákkal együtt (állványozás, szigetelés, lemezburkolás, bevonatkészítés).

A BIS Hungary Kft. számára fontos, hogy olyan munkavállalókat alkalmazzon, akik megfelelő szaktudással és tapasztalattal rendelkeznek, így biztosítsák a vállalat kiemelkedő színvonalú termelését. A megfelelő szakemberek biztosítása érdekében a vállalat nagy hangsúlyt helyez képzések szervezésére és megvalósítására.

A projekt keretében 12 különböző szakmai és kompetenciafejlesztő képzés valósult meg, összesen 100 fő  munkavállaló bevonásával. Szakmai képzések között ipari szigetelő bádogos, míg kompetencia képzések során – többek között – kommunikációs képességfejlesztés, projektmenedzsment, tárgyalástechnika képzések is megvalósultak. A projektben LEAN szemlélet elméleti és gyakorlati oktatásra, valamint IPAR 4.0 képzésre is sort került. A projekt megvalósítása 2018. 10. 01-én indult és 2021. 05. 04-én zárult.