A BIS Hungary Kft. támogatja a jövő szakembereit

 

A BIS Hungary Kft. a Hilti-vel összefogásban a SZSZC Tiszaújvárosi Brassai Sámuel Technikum és Szakképző Iskolának adományozta a használt, de még kiváló állapotban lévő elektromos kéziszerszámait.

Tudtátok, hogy kollégánk, Bukhárd István (Tiszaújváros – raktárvezető, szakértő) is ebben az iskolában tanult? István segítségével valósult meg ez a szerszám-adományozás a régi iskolája részére.

Az adomány keretében többek között fúrógépek, csavarhúzók és körfűrészek kerültek átadásra az intézményben, amelyek a gépészet és az elektronika ágazatban tanuló diákok gyakorlati képzését fogják segíteni.

 

Támogatjuk a jövő szakembereit

A BIS Hungary Kft. elkötelezett a jövő szakembereinek képzése mellett. Az adományozott szerszámok hozzájárulnak ahhoz, hogy a tanulók modern, ipari környezethez közeli feltételek között sajátíthassák el a szakmai ismereteket és készségeket. A gyakorlati képzés elengedhetetlen része a szakmai fejlődésnek, és bízunk benne, hogy ezek az eszközök jelentős segítséget nyújtanak majd a diákok számára.

 

A diákok számára nyújtott lehetőség jelentősége

A fúrógépek, csavarhúzók és körfűrészek mindennapi használata lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy valós, gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek, és felkészüljenek a jövőbeni szakmájukra. Ezek az eszközök nemcsak az elméleti ismeretek elmélyítését szolgálják, hanem a kreativitásukat és problémamegoldó képességüket is fejlesztik.

 

Mindemellett a BIS Hungary Kft. támogatása nemcsak a diákok képzését segíti elő, hanem erősíti a kapcsolatot az oktatási intézmény és a cég között is.